• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Newsletter fulger pentru un curier rapid

Newsletter fulger pentru un curier rapid

Viteza de reacție a demonstrat a fi o virtute în cazul unui proiect de realizare de newsletter pentru serviciul de curierat Fastius. Obișnuiți cu viteza și lupta permanentă cu timpul, cei de la Fastius cu care am colaborat în repetate rânduri pentru proiecte de copywriting și nu numai, dar acest proiect a fost unul mai special datorită termenului limită foarte strâns.

Un curier rapid are nevoie de servicii rapide, așa că ne-am adaptat și după o discuție prealabilă cu clientul în care am stabilit detaliile conținutului care avea să apară în newsletter, dar și a tonului în care trebuia transmis mesajul, ne-am apucat de treabă. În doar două ore după ce au fost stabilite toate detaliile aveam deja un prim draft care conținea informațiile complete legate de noul serviciu pe care cei de la Fastius îl lansau. Tonul mesajului a fost în concordanță cu cele discutate, iar după o ultimă revizie, i-am livrat clientului acest draft. Clientul l-a evaluat și a punctat unele mici modificări pe care le-am implementat în scurt timp, așa că, în aproximativ patru ore de la stabilirea detaliilor proiectului aveam un newsletter funcțional gata să fie livrat către baza de date de clienți existenți și potențiali a celor de la Fastius Curier.

viteza

Promptitudinea reacției noastre în livrarea unui produs de calitate, „ready to use”, au contribuit la obținerea de rezultate imediate pe care clientul le-a resimțit din perspectiva numărului de conversii, traduse prin solicitarea de oferte pentru serviciul prezentat, dar și comenzi ferme.

Skills

Posted on

July 18, 2016