• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Corporate blogging and more …

Corporate blogging and more …

Un proiect la care ne place să lucrăm, care ne stimulează și care ne provoacă în permanență creativitatea vine dintr-un domeniu oarecum fără „sare și piper”, pentru un ochi superficial. În schimb, la o privire mai atentă, ceața de pe ochi se ridică imediat și vedem că, de fapt, are în viața omului o prezență mai activă decât ne-am fi imaginat.

3

Este vorba de domeniul imobiliarelor, iar clientul nostru, agenția timișoreană cu tradiție deja pe piața locală și nu numai, Hitch&Mosher, ne-a oferit încrederea pentru gestionarea acțiunilor de comunicare online. Am discutat cu reprezentanții agenției, am propus o strategie și un mod de lucru, iar după ce am bătut palma, am trecut la treabă.

Responsabilitățile noastre țin de întreținerea blogului și a paginilor companiei de pe rețelele sociale. Provocarea stă în descoperirea subiectelor care pot genera interes în rândul celor interesați de domeniu, atât cumpărători, cât și vânzători. În același timp, odată cu fiecare articol, este nevoie să întărim poziția companiei ca specialist în domeniu. Prin toate acțiunile de comunicare pe care le-am întreprins, fie pe blog, pe rețelele sociale sau prin comunicate de presă, obiectivul principal este acela de a întări poziționarea agenției, din perspectiva profesională pe o piață dinamică, în care schimbările se produc într-un ritm fulgerător.

2

Proiectul este cu atât mai complex cu cât nu cuprinde doar sectorul rezidențial, oarecum mai accesibil, ci și cel comercial, industrial și agricol. Aceste trei domenii ridică provocări speciale, nu doar datorită nișelor specializate de public țintă cărora li se adresează, ci și documentării, care trebuie să fie una aprofundată pentru a putea ajunge la mesaje relevante.

În fiecare lună concepem un plan editorial în care cuprindem toate subiectele pe care urmează să le tratăm după ce, în prealabil am făcut o documentare amplă a ultimelor evenimente din imobiliare, am discutat cu clientul și am ajuns să identificăm ceea ce ar fi benefic, ceea ce ar atrage și ar fi interesant pentru publicul țintă.

Vizitați blogul Hitch&Mosher. Ne găsiți acolo, atenți la tot ce mișcă în imobiliare.

 

Skills

Posted on

April 24, 2014