• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Copywriting și blogging

Copywriting și blogging

Professional Translations este una dintre cele mai active companii locale din sectorul traducerilor. Acest caracter activ se manifestă atât în online, cât și în proiectele curente ale companiei. Am fost încântați să colaborăm într-un proiect mai amplu care a cuprins o revizie completă a conținutului site-ului și administrarea blogului cu informații relevante din domeniul traducerilor, dar și din activitatea specifică Professional Translations.

Prima provocare a fost revizuirea conținutului site-ului. Această parte a cuprins două elemente care trebuiau să se completeze: valoarea informativă a conținutului publicat pe site și optimizarea pentru motoarele de căutare. După o analiză atentă atât internă, cât și externă, am trecut la redactarea conținutului și a încadrării acestuia în structura de categorii a site-ului. Descrierea serviciilor și a specializărilor companiei a constituit o provocare deoarece trebuia redată într-o manieră convingătoare care să convingă clientul potențial aflat pe site, să apeleze la serviciile companiei.

Cea de-a doua dimensiune a colaborării a fost întreținerea blogului. Aici am conceput lunar un plan editorial în care am notat subiectele aferente lunii în curs. Bineînțeles, înainte de consemnarea subiectelor a era nevoie de o muncă de documentare deoarece trebuia să alegem teme relevante pentru domeniu, dar și actuale, astfel încât să reușim să influențăm o poziționare favorabilă în rezultatele motoarelor de căutare.

Skills

Posted on

May 26, 2013