• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Copywriting pentru promovarea tradițiilor neaoșe

Copywriting pentru promovarea tradițiilor neaoșe

Când vine vorba de promovarea tradițiilor, acceptăm bucuroși orice provocare, așa că, în momentul în care am primit o cerere de ofertă pentru realizarea conținutului pentru site-ul de prezentare al unui producător de costume populare am „plonjat” cu capul înainte în toate detaliile acestui proiect.

Costum-popular.ro este proiectul unui atelier de costume populare care reușește cu succes să conserve liniile autentice ale costumelor populare românești, adaptându-se, în același timp, la cerințele unei piețe moderne, foarte dinamice și foarte concurențiale. După o discuție amănunțită am stabilit prioritățile proiectului de copywriting. Am făcut o cercetare online și am descoperit că nu sunt foarte multe surse de informații despre portul neaoș. Mulți îl admiră, scotocesc prin podul bunicilor după ii, cămăși, centuri sau opinci de acum cel puțin jumătate de secol, dar știu prea puține despre ceea ce înseamnă modelele, despre specificul fiecărei zone și despre eticheta de purtare a costumului popular.

costum-popular-trompette

După ce ne-am făcut temele, am ajuns la tastatură, am pocnit degetele și ne-am apucat de scris. A fost un subiect pasionant, așa că frazele au venit natural, mai ales că aflasem niște lucruri despre costumele populare pe care nu le știam și abia așteptam să le transmitem mai departe, să le afle toată lumea. Ne-am concentrat pe valoarea informativă, mai ales că era vorba de un site de prezentare.

Bineînțeles am optimizat textul pentru motoarele de căutare introducând strategic cuvinte cheie care i-au facilitat site-ului o creștere rapidă în rezultatele motoarelor de căutare.

Skills

Posted on

May 25, 2016