• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Copywriting fulger

Copywriting fulger

Un proiect interesant care, ne-a pus la încercare viteza de execuție. Clientul deja amânase lansarea site-ului, iar nevoia unei prezențe online devenise stringentă. Am reacționat prompt, am programat o întâlnire și am discutat punctual cele mai importante aspecte ale afacerii, după care, „mingea a ajuns în terenul nostru”, unde a fost nevoie de un dribling abil de cuvinte și informații pentru a construi conținutul site-ului.

Leges HR este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane care se adresează companiilor a căror departamente specializate în recutarea și managementul resurselor umane au nevoie, la un moment dat, de o susținere profesională în vederea realizării unor proiecte mai ample. De asemenea, se adresează și companiilor mici și medii care nu au nevoie de un departament intern de HR și preferă să externalizeze aceste funcții.

2

Ca orice proiect de copywriting, a fost nevoie de o o muncă prealabilă de cercetare, pentru a ne familiariza cu domeniul. Am studiat concurența din țară și am analizat o serie de site-uri similare din străinătate pentru a ne da seama de abordarea din acest domeniu. Odată ce am avut aceste date, respectiv imaginea de ansamblu a abordării din domeniul resurselor umane, am „condimentat-o” cu elemente profesionale proprii clientului astfel încât să ajungem la o diferențiere a Leges HR, pe piața serviciilor de resurse umane din România.

Din faza de cercetare am trecut în forță la redactarea propriu-zisă a textului. Timpul nu ne era cel mai bun prieten, așa că, am „apăsat pedala de accelerație la podea” și ne-am pus să rulăm cu viteză către finalizarea proiectului în deadline-ul stabilit. Timpul se scurgea, cuvintele se înșiruiau, frazele se legau, iar frazele se succedau natural presărate, pe alocuri, cu terminologia specifică domeniului resurselor umane.

Am finalizat proiectul cu puțin înainte de dealine-ul stabilit, așa că ne-am tras puțin sufletul și am savurat o cafea înainte de a preda clientului varianta finală. Site-ul a fost implementat de colegii de la Dow Media, ceea ce a contrbuit decisiv la un produs final calitativ și complet din toate punctele de vedere, grafică, funcționalitate și conținut.

Skills

Posted on

July 8, 2014