• Instrumentele noastre
    Ce propunem, ce facem, cum facem? Servicii construite special pentru muzica brandurilor.

Brand publishing de mare angajament

Brand publishing de mare angajament

Regina Maria, una dintre cele mai extinse rețele private de sănătate din România ne-a lansat provocarea unui proiect de brand publishig. Proiectul presupunea realizarea completă a unor materiale informative periodice care să îmbrace forma unei reviste. Ne-am ocupat de toate fazele proiectului, de la etapa de concept grafic și de sumar până la gestionarea procesului de tipărire a revistei.

Conceptul vizual

Imediat după ce am stabilit împreună cu reprezentanții clientului principiile de bază pentru realizarea revistei, a urmat o perioadă în care creativitatea a jucat un rol esențial. Am avut însă și un ajutor important, brand book-ul Regina Maria, din care am inspirat conceptul vizual, astfel încât să fie în concordanță cu imaginea pe care furnizorul de servicii medicale o avea deja. Am conceptu câteva machete de la care am pornit discuția pentru a ajunge la varianta finală.

portofoliu_RM_1

Sumarul

Din punctul de vedere al sumarului, provocarea a fost îmbinarea celor două elemente: valoare informativă pentru publicul format din pacienții rețelei private de sănătate Regina Maria și promovarea valorilor brandului, dar și a competenței profesionale a echipei medicale. De aceea am urmat o variantă editorială în care am integrat conținut format din ultimele știri din lumea medicală, la care am adăugat conținut relevant imaginii și competențelor brandului.

portofoliu_RM_2

Un element esențial pentru conținutul revistei a fost dat de interviul ediției cu unul dintre medicii specialiști ai echipei Regina Maria.

Skills

Posted on

December 20, 2017